Praktisch

 

 

Start + Aankomst:

ZATERDAG 30 DECEMBER 2023 - 10u30

Gemeentehuis Wielsbeke
Rijksweg 314
8710 Wielsbeke

Domein Hernieuwenburg Wielsbeke

Wil je je inschrijven? Klik dan op de rubriek Inschrijven voor volwassenen en de rubriek Kidsrun voor kinderen onder 12 jaar.

Parcours: Ontdek Wielsbeke in 5 kilometer!
Elke ronde beslaat een schilderachtige 5 kilometer. Het parcours is zorgvuldig uitgestippeld, zodat je de schoonheid van Wielsbeke volledig kunt ervaren. Gedetailleerde informatie over het parcours is te vinden in de rubriek Parcours op onze website.

 

Prijzen voor de winnaars en leukigheden voor iedereen!
Voor de deelnemers hebben we leuke prijzen in petto. De eerste drie vrouwen en mannen per categorie ontvangen fijne naturaprijzen. Bovendien wordt elke deelnemer bij de aankomst beloond met een smakelijke versnapering en een flesje water.

 

Pro Sports Fun-Kidsrun
Speciaal voor kinderen onder de 12 jaar organiseren we de Pro Sports Fun-Kidsrun. Laat je kinderen meedoen aan deze leuke en opwindende race die plaatsvindt op en rond het prachtige domein Hernieuwenburg in Wielsbeke. Meer informatie over de Kidsrun is te vinden in de daarvoor bestemde rubriek op onze website.

 

Douches en Kleedkamers
Maak je geen zorgen over je voorbereiding en herstel! Douches en kleedkamers zijn beschikbaar bij de voetbalvelden op domein Hernieuwenburg in Wielsbeke, slechts 150 meter verwijderd van de start/finish.

Schrijf je nu in en doe mee aan de Sylvesterjogging in Wielsbeke. Samen gaan we voor een geweldige sportieve ervaring, een gezellige gemeenschap en onvergetelijke herinneringen!

 

Inschrijven

  • Volwassenen: Klik op de rubriek Inschrijven
  • Kinderen onder 12 jaar: Ga naar de rubriek Kidsrun

 

We zien je graag op zaterdag 30 december 2023 voor een geweldige dag vol hardloopplezier!