Op ZATERDAG 30 DECEMBER 2023 barst ons gezellig evenement los

als dé ultieme viering van sport, gemeenschap, vreugde en volksheid! 

Dit jaar vieren we de grandioze 10E EDITIE van de Sylvesterjogging!

 

Welkom bij de Sylvesterjogging in Wielsbeke: Samen rennen, doelen bereiken en vieren!

Onze Sylvesterjogging is niet zomaar een hardloopevenement. Het is een viering van samenhorigheid, sportiviteit en een diepe toewijding aan een nobel doel. Hier draait het niet alleen om de wedstrijd tegen de klok, maar om het creëren van een impact en het verenigen van onze gemeenschap.

Een race met een doel

Onze missie is duidelijk: we willen een positieve verandering teweegbrengen. De opbrengsten van ons evenement gaan rechtstreeks naar het kinderkankerfonds, waarbij we kinderen en hun families ondersteunen in hun moedige strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Elke stap die je zet, elke kilometer die je loopt, draagt bij aan dit nobele doel.

 

Samen sterker!
Bij de Sylvesterjogging geloven we in de kracht van samenkomen, in het aanmoedigen van elkaar en in het samenwerken om doelen te bereiken. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde hardloper bent of voor het eerst meedoet. Je maakt deel uit van iets groters dan jezelf.

 

Prachtig parcours
Onze parcourslus is zorgvuldig uitgestippeld, zodat je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van Wielsbeke terwijl je je persoonlijke grenzen verlegt. Of je nu kiest voor de 5 km, 10 km of 15 km, je wordt beloond met adembenemende uitzichten en een diep gevoel van voldoening.

 

Prestaties vieren
Bij de Sylvesterjogging waarderen we alle prestaties. Of je nu de snelste tijd neerzet of gewoon de finish haalt, elke mijlpaal verdient erkenning.

 

Feestelijke afsluiting
Na de race wacht er een buitengewoon feest op je. Hier vieren we niet alleen prestaties op het parcours, maar ook de warmte van samenzijn en de waarde van onze gemeenschap. Geniet van smakelijke drankjes en hapjes, creëer kostbare herinneringen met vrienden en beleef een betekenisvolle ervaring. Het is een eerbetoon aan de dag, de inzet, en de samenhorigheid die ons bindt.

Sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke dag vol sportiviteit, plezier en solidariteit. De Sylvesterjogging in Wielsbeke verbindt ons in onze inzet om kinderen te helpen die onze steun het hardst nodig hebben. Doe mee en maak deel uit van iets bijzonders.

Datum: zaterdag 30 december 2023
Locatie: Gemeentehuis Wielsbeke, Rijksweg 314, 8710 Wielsbeke

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en verdere registratie. Samen maken we het verschil en vieren we het leven op een bijzondere manier!

Ren met ons mee en maak een verschil! De Sylvesterjogging in Wielsbeke brengt niet alleen steun aan het Kinderkankerfonds, maar versterkt ook de samenhorigheid en gemeenschap. Elke stap die je zet, elke bijdrage die je levert, brengt mensen samen om de kinderen, die een moedige strijd voeren, te steunen. Laten we samen hoop brengen, levens veranderen en onze gemeenschap versterken.

Geïnteresseerd in een gratis training?

Voor meer informatie over de planning van de gratis training kan je de pagina bekijken of ons contacteren

Vooraf inschrijven?

Voor meer informatie over de inschrijvingen kan u doorklikken naar de pagina of neem contact op.